VUOKRAPALVELUT - ISOKATU 16 B 15 (4.KRS)

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN SÄHKÖISESTI

Kun olet sanomassa asuntoa irti, tee niin heti kun tiedät muuttavasi pois. Tämä nopeuttaa ja helpottaa Sinun arkeasi ja meidän työtämme. Kuukauden 20. päivää aiemmin asuntonsa irtisanoneet osallistuvat arvontaan! Irtisanomisaika vuokralaisella on yksi kuukausi, ilmoituskuukautta seuraava kalenterikuukausi. Sopimus irtisanotaan aina kirjallisesti, myös sähköpostilla vuokra.oulu@kiinteistomaailma.fi ilmoitettu on pätevä.

Voit tehdä irtisanomisen sähköisenä myös allaolevalla lomakkeella. Vastaamme heti vuokrapostiisi. Vastauslähetys tarkoittaa että irtisanominen on hyväksytty. Emme ota vastuuta siitä, mikäli sähköisesti toimitetut irtisanomisilmoitukset on täytetty puutteellisesti tai eivät tule perille palvelinvirheen tai yhteysongelmien vuoksi.

TIESITKÖ, ETTÄ voit säästää selvää rahaa? Vuokralainen saa vuokrahyvitystä, mikäli vuokra-asunto on vapaana, se vuokrataan ja se on luovutettavissa uudelle vuokralaiselle ennen virallisen irtisanomisajan päättymistä

 

ASUNNON VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Sanon irti vuokrasopimukseni koskien osoitteessa

sijaitsevaa huoneistoa, päättyväksi vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti
.20

Olen tietoinen, että huoneistoa tullaan esittelemään irtisanomisajan aikana. Esittelyistä tiedotetaan irtisanomislomakkeessa näkyvään puhelinnumeroon.Vuokravakuus palautetaan vuokralaiselle vuokrasuhteen päätyttyä, kun asunto on tarkastettu ja avaimet palautettu ja vuokrasopimuksen ehdot täyttyneet.

Vuokrasuhteen alkupvm:
(PP.KK.VVVV)
Ensimmäinen irtisanomispäivä on mainittu vuokrasopimuksessa, ja olen tietoinen tästä ehdosta *
Tiedot
Etunimi:*
Sukunimi:*
Tilinumero*:
Uusi osoite*:
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*:
MUUTTOPÄIVÄ*:
(PP.KK.VVVV)
Huomautettavaa huoneistosta :
Ilmoita vesimittarilukemat irtisanomisilmoituksessa, jotta saamme käyttämänne veden tasauslaskutuksen hoidettua mahdollisimman nopeasti. Tämä nopeuttaa maksamanne vakuuden palauttamista sopimusehtojen mukaisesti. Viimeisen kuukauden vesimaksu laskutetaan vesiennakon mukaan.
Vesimittarin lukema:
kylmä:
lämmin:
Lukupäivä:
(PP.KK.VVVV)


Muista täyttää myös Kuntokartoituslomake